Dana Anglia Invitational Golf Tournament

Kære DFDS Golfere

Det endelige resultat for 2020 er nu blevet up-loaded og kan ses under "Results" på vor web-site http://www.dfdsgolf.dk/.

Vinderen i år blev Martin Lund, Legal&Insurance, der slog den forsvarende mester Carsten Pedersen, Pearl Seaways, med 7 rangliste points.

Afslutningsmatchen blev afholdt den 27. september på Helsingør's fastastiske og til tider udfordrende bane med en del træer i spil (læs i vejen). Vinder blev Martin Lund, Legal&Insurance, med Klaus Pedersen, IT-Support, som runner-up. 11 spillere deltog i et fantastisk efterårsvejr med høj sol, sommer temperaturer og en blid brise.

Efter matchen blev der serveret en dejlig schnitzel efterfulgt af en belgisk vaffel til dessert, og så var det tid til præmieuddelingen.

Der skal lyde en stor tak til alle sponsorerne, som gjorde det muligt, at der kunne uddeles mange flotte præmier.

Billeder fra afslutningsmatchen kan findes under "Photos".

DFDS Golf vil gerne benytte lejligheden til at takke alle deltagere for deltagelsen i årets turnering uagtet, at golfåret 2020 har været lidt anderledes end tidligere år grundet "Corona".

Vi fortsætter med samme format i 2021, og I må meget gerne sprede budskabet om DFDS Golf i DFDS House såvel på de danskflagede skibe, så vi kan blive endnu flere deltagere fremadrettet. 

Vi ser frem til næste sæson 2021, og forårsmatchen forventes at finde sted i slutningen af april på Asserbo Golf Klubs bane.

Fortsat god golfsæson og på gensyn til april.

På vegne af DFDS Golf

Martin Lund