DFDS Golf Tournament        

Kære DFDS Golfere

Så er resultaterne for juni blevet opdateret og kan ses under "Results" på vor web-site http://www.dfdsgolf.dk/.


To spillere har fået lov til at indrapportere flere scores i juli,  hvorfor de manglende scores kan få betydning for tildelingen af rangliste point.


Den gennemgående turnering føres iøjeblikket af Carsten Pedersen med Martin Lund og Dorte Knudsen som "dark horses", men alt kan ske endnu, idet der dels resterer 3 måneder og ikke mindst, at resultatet fra afslutningsmatchen tæller dobbelt.


Jeg skal venligst bede Jer huske, at oplysning om scores skal indsendes senest den 7. i efterfølgende måned tillige med handicap, idet det har betydning for tildelingen af rangliste points.


Scores på 32 pts eller derover skal dokumenteres enten i form af kopi, foto eller print fra Golfbox.

Husk hvis I skulle være heldige at ramme green på banens første Par 3 hul i 1. slag, så mål/skridt afstanden af og oplys denne, da der er ekstra præmie for denne bedrift!

Kender i en DFDS, som spiller golf, så gør gerne lidt reklame for DFDS Golf, da vi gerne skulle være nogle flere deltagere.

Nye deltagere kan tilmelde sig ved at sende en mail til Martin Lund på martin.lund@dfds.com - indeholdende oplysning om navn, golfklub, hjemmebane, DGU-nr., handicap samt mail adresse.


Afslutningsmatchen finder sted enten lørdag 25. eller søndag 26. september med forventet start ca. kl. 10:00, Nærmere herom følger. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. Har I forslag til en bane, vi kan spille så meld gerne tilbage til undertegnede. Iøjeblikket undersøger vi muligheden for evt. at spille Asserbo.


Ellers er det kun at ønske Jer alle held og lykke næste gang, I er ude på golfbanen uagtet, at vejret er skiftet og, at der ikke længere er helt så megen rul.

På vegne af DFDS Golf

Martin Lund